Version 4.4.4 issue after updating to Catalina

Get help. Get answers. Let others lend you a hand.

Moderator: Mr_Noodle

Hello,
I installed the latest version of Hazel 4.4.4. Yesterday I migrated to Catalina.
Some rules that used to work now no longer work.
I attach an example of a rule that does not work with its file.
It seems to me to be set correctly and with the previous version of MacOS it worked.
You can help me?
Thanks so much

https://drive.google.com/file/d/1bwFXxq ... sp=sharing
https://drive.google.com/file/d/1ac4n5P ... sp=sharing
https://drive.google.com/file/d/1Zr-mC7 ... sp=sharing
Gustavo
 
Posts: 2
Joined: Mon Jan 13, 2020 7:04 am
Location: Italy

Does that last document contain sensitive information? If so, I would take it down as this is a public forum.

In the preview, click on the red X on the "Contents" condition. Does it show the text of the document? Also, what is the date format for the "mese" custom attribute?
Mr_Noodle
Site Admin
 
Posts: 8615
Joined: Sun Sep 03, 2006 1:30 am
Location: New York City

Thanks for the quick reply.
Mr_Noodle wrote:Does that last document contain sensitive information? If so, I would take it down as this is a public forum.

In the pdf file the sensitive data are deleted.

Mr_Noodle wrote:In the preview, click on the red X on the "Contents" condition. Does it show the text of the document? Also, what is the date format for the "mese" custom attribute?

I attach two screenshots with what is requested.
Thanks again
Gustavo

https://drive.google.com/file/d/1Wi7mkj ... sp=sharing
https://drive.google.com/file/d/1qa3CDT ... sp=sharing
Gustavo
 
Posts: 2
Joined: Mon Jan 13, 2020 7:04 am
Location: Italy

It's hard to tell from the screenshot but is the date split across separate lines? If so, the automatic date detection may not work there. I would suggest specifying the format explicitly and see if that works.
Mr_Noodle
Site Admin
 
Posts: 8615
Joined: Sun Sep 03, 2006 1:30 am
Location: New York City


Return to Support