Hazel Rules Not working

Get help. Get answers. Let others lend you a hand.

Moderator: Mr_Noodle

Hazel Rules Not working Wed Jul 25, 2012 7:42 pm • by Widgetcat3
This morning my Hazel rules were running. Yesterday, my Hazel rules were running. This afternoon, not so much. All of my rules are very basic such as I scan a document to a specific folder, Hazel looks at them and renames and moves. Nothing more complicated than that. I'm fairly new to Hazel, love it when it works. What am I doing wrong, please?

Thank you!

TC
Widgetcat3
 
Posts: 4
Joined: Wed Jul 25, 2012 7:34 pm

Re: Hazel Rules Not working Wed Jul 25, 2012 7:43 pm • by Widgetcat3
Oh, and I'm running 3.0.10, have not yet installed Mountain Lion. That's next on my list.
Widgetcat3
 
Posts: 4
Joined: Wed Jul 25, 2012 7:34 pm

Re: Hazel Rules Not working Wed Jul 25, 2012 7:49 pm • by Widgetcat3
and only some of them are not working. :cry:
Widgetcat3
 
Posts: 4
Joined: Wed Jul 25, 2012 7:34 pm

Re: Hazel Rules Not working Thu Jul 26, 2012 3:14 pm • by Mr_Noodle
Check the troubleshooting article near the top of this forum and report back.
Mr_Noodle
Site Admin
 
Posts: 8217
Joined: Sun Sep 03, 2006 1:30 am
Location: New York City

Re: Hazel Rules Not working Thu Jul 26, 2012 5:09 pm • by Widgetcat3
Mr. Noodle, I did read that before I posted. None of it really applies, I don't think. Please remember, I'm pretty new to Hazal and writing rules. This is what my Hazel.Log reads when I run the rules:

2012-07-26 14:57:11.849 hazelworker[7520] Processing folder TGC Action
2012-07-26 14:57:13.883 hazelworker[7520] Done processing folder TGC Action
2012-07-26 15:00:46.015 hazelworker[7777] Processing folder TGC Action
2012-07-26 15:00:50.487 hazelworker[7777] Done processing folder TGC Action
2012-07-26 15:00:56.814 hazelworker[7834] Processing folder TGC Action
2012-07-26 15:00:59.526 hazelworker[7834] Done processing folder TGC Action
2012-07-26 15:01:55.600 hazelworker[7890] Processing folder TGC Action
2012-07-26 15:01:58.334 hazelworker[7890] Done processing folder TGC Action
2012-07-26 15:02:01.430 hazelworker[7897] Processing folder TGC Action
2012-07-26 15:02:04.149 hazelworker[7897] Done processing folder TGC Action
2012-07-26 15:02:13.822 hazelworker[7908] Processing folder TGC Action
2012-07-26 15:02:16.535 hazelworker[7908] Done processing folder TGC Action
2012-07-26 15:03:38.003 hazelworker[7980] Processing folder TGC Action
2012-07-26 15:03:40.748 hazelworker[7980] Done processing folder TGC Action
2012-07-26 15:03:49.147 hazelworker[7992] Processing folder TGC Action
2012-07-26 15:03:51.154 hazelworker[7992] Done processing folder TGC Action
2012-07-26 15:03:54.125 hazelworker[8028] Processing folder TGC Action
2012-07-26 15:03:56.133 hazelworker[8028] Done processing folder TGC Action

But not all the rules work. They WERE working. I can't think of anything that I changed, but I must have. Some do. Some don't. Urg.
Widgetcat3
 
Posts: 4
Joined: Wed Jul 25, 2012 7:34 pm

Re: Hazel Rules Not working Fri Jul 27, 2012 3:39 am • by jmueller
I also have the problem that some rules don't work after upgrading to mountain lion. There rule itself was not changed. I can see that it would trigger in the preview, but it's not executing.
It worked flawlessly in lion.. Any hints for me?
jmueller
 
Posts: 11
Joined: Thu Dec 15, 2011 2:20 pm

Re: Hazel Rules Not working Fri Jul 27, 2012 11:19 am • by Mr_Noodle
Can't say without the logs and possibly a copy of the rules. For this type of thing, I recommend you email support with your rules and the logs as I can't say anything useful without those.
Mr_Noodle
Site Admin
 
Posts: 8217
Joined: Sun Sep 03, 2006 1:30 am
Location: New York City

Re: Hazel Rules Not working Fri Jul 27, 2012 5:30 pm • by jmueller
Understand, yes.
It works again though.. all I did was restart the machine (I usually don't do that much). Weird, but hopefully solved this way.
jmueller
 
Posts: 11
Joined: Thu Dec 15, 2011 2:20 pm


Return to Support