App Sweep On M1 Not Working

Get help. Get answers. Let others lend you a hand.

Moderator: Mr_Noodle

App Sweep On M1 Not Working Wed Sep 15, 2021 10:17 am • by Mathias
I am setting up a new M1 and have app sweep enabled
But it doesn't seem to be working

Any known issues with a M1 machine?

Is there an easy way to test if it is working?
Mathias
 
Posts: 2
Joined: Mon Nov 16, 2020 1:18 pm

Re: App Sweep On M1 Not Working Thu Sep 16, 2021 9:58 am • by Mr_Noodle
Turn on debug mode as described here: https://www.noodlesoft.com/kb/hazel-debug-mode/

After that, try to trigger AppSweep. If it doesn't work, check the logs by going to Help->View Logs.

Search for the app there and send over the relevant excerpt.
Mr_Noodle
Site Admin
 
Posts: 9709
Joined: Sun Sep 03, 2006 1:30 am
Location: New York City


Return to Support

cron